Sztárok

Vajna Tímea ezt a világsztárt hozta a Miss Universe Hungary győztesének

Vajna Tímea korábban azt ígérte, hogy világsztárokat hoz el az idei Miss Universe Hungary döntőjére. A tavalyi győztessel pózoló színész vajon már a meglepetésvendég?

Saját közösségi oldalára tette fel Vajna Tímea azt a képet, amelyen a tavalyi Miss Univerese Hungary győztese és Antonio Banderas látható.

Korábban már beszélt arról Vajna Tímea, hogy a szépségversenyre idén világsztárokat hoz, de azt nem akarta elárulni, hogy kiket. Bár egyelőre nem lehet tudni, hogy Antonio Banderas tényleg ott lesz-e a Miss Universe Hungary szombati döntőjén, ahogyan azt sem, hogy Vajna Tímea milyen szerepet szán azoknak a hírességeknek, akiket meghív a műsorba.

 A szépségverseny döntőjére készülő versenyzők biztosan nagyra értékelik Vajna Tímea segítségét, végig mellettük volt a felkészülés során. Talán azt is megtanította nekik, hogyan kell sztárok társaságában viselkedni, hiszen van ebben tapasztalata.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top