Sztárok

Csobot Adél és Ada szexi fotókkal köszöntötték a nyarat 

Nagy RTL-es buli volt hétvégén. Csobot Adél, Ada és Istenes Bence együtt mentek a tópartra bulizni, és bikinis képeiket szerencsére rajongóikkal is megosztották.

Újabb őrület érte el a magyar sztárokat. Végre hazánkba is megérkezett a szelfibotozás, ami kívülről nagyon mókásan néz ki, ám tényleg elég jó képeket lehet vele készíteni. Most Csobot Adél is kipróbálta a technika e csodálatos vívmányát. Az énekesnő szerelmével, Istenes Bencével élvezte a napsütést, és csatlakozott hozzájuk Ada is, bikiniben. A képek alapján Csobot Adélék nagyon jól szórakoztak, Istenes Bence szavaival élve “puravida” volt, Berki Krisztiántól pedig már anno megtanulhattuk, ez a közép-amerikai kifejezés arra, mikor az élet ennél jobb már nem is lehet.

Így buliztak a parton az RTL Klub sztárjai, Csobot Adélból pedig a szelfibot kihozta a fotográfust:

puravida, yolo es baratai vasarnapot tartanak :DDDD

Posted by Istenesbence on Sunday, June 7, 2015

 Napfény, rosé és szexi sztárok:

Napfény és rosè!!!!????????????☀️☀️☀️????????????

Posted by Csobot Adél on Sunday, June 7, 2015

Ez a kép pedig bár nem aznap készült Adáról, mégis muszáj idetennünk, hiszen ritkán látunk ennyire szexi fotót a Reflektor háziasszonyáról:

????☀ #sunshine #sunbathing #wethairdontcare

Posted by Pintér Adrienn Ada on Saturday, June 6, 2015

Ada életéről egyébként hamarosan még többet megtudhatunk, hiszen hétfőn indul az RTL II Szelfi című műsora, amelyben civilek és sztárok mutatják be mindennapjaikat. Köztük Ada is, aki korábban elárulta nekünk, miért vállalkozott arra, hogy három hónapon keresztül videóra vegye az életét. “Úgy voltam vele, hogy szívesen megmutatom azt is, ami jó, de azt is, hogy az életem nem mindig rózsaszín. Nekem is vannak problémáim, amelyekkel meg kell küzdenem, és ezeket felvállalom, nem bújok el egy maszk mögé.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top