Sztárok

Így örült Ördög Nóra tündéri kislánya az esőnek

A keddi zuhé és jégeső mindenkit nagyon váratlanul ért, és mindenki máshogy fogadta. Ördög Nóra kislányát például teljesen elvarázsolta a felhőszakadás, mi pedig a róla készült fotóktól olvadtunk el.

Nánási Pál rendszeresen oszt meg fotókat blogján Ördög Nórával közös gyerekeikről. Szerdán például abba engedett betekintést, hogy kétéves kislányuk, Mici, mit szólt a keddi hatalmas esőhöz. Ördög Nóra gyermekének láthatóan nagyon tetszett ez a váratlan égszakadás, esőkabátban és gumicsizmában gázolt a pocsolyákban. Azt pedig, hogy Nánási Pál úgy érezte, ezeket a pillanatokat mindenképp meg kell örökíteni kislányáról, teljesen megértjük, és nagyon örülünk neki. Kattints ide, és nézd meg te is az esős fotókat!

Mici egyébként nemrég, egy hónapja ünnepelte második születésnapját, a nagy nap alkalmából pedig édesanyja, Ördög Nóra egy megható blogbejegyzést írt neki. A TV2 műsorvezetője írásában elárulta, a kislány igazi születésnapi ajándék volt számára, hiszen aznap tudta meg, hogy várandós, amikor betöltötte a 31-et.

Egy korábbi videót Miciről, öccséről, Vencelről, és Ördög Nóráról itt megnézhetsz:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top