Sztárok

Görög Zitát megműtötték

Görög Zita komoly döntést hozott. A modell-műsorvezető olyan műtétre vállalkozott, amitől a mai napig sokan félnek, Zita elmondása szerint teljesen alaptalanul.

Görög Zita hosszú éveken keresztül gondolkozott azon, hogy megműttesse a szemét, a beavatkozásra végül pár hete szánta rá magát. “Nem volt könnyű elhatározni magam, de tudtam, hogy az idei nyaralásunkra már nem akarok szemüveget vinni magammal. Visszatekintve ma már azt mondom, felesleges volt izgulni. A Szemészeti Központot a profizmus és a vidámság jellemzi. A doktornő és munkatársai rendkívül figyelmesen és megnyugtatóan vezettek lépésről lépésre a lézeres szemműtét folyamán, így egy pillanatig sem éreztem kiszolgáltatva magam. A beavatkozás egyszerű, gyors és fájdalommentes volt, és rögtön másnap már tökéletesen láttam. Hihetetlen érzés végre szabadon, szemüveg nélkül élni!” – számolt be lelkesen a műtétről Görög Zita, aki azt is megmutatta rajongóinak, mekkora különbség van aközött, ahogy korábban látott és ahogy most lát.

????Túl vagyok rajta! És minden rendben! Kb. ez a különbség a régi és a mai látásom között !Nagyon köszönöm a sok sok üzenetet és kedves commentet amit kaptam tőletek!

Posted by Görög Zita on Wednesday, May 20, 2015

Itt pedig megnézheted, mennyire örül Görög Zita annak, hogy végre megszabadulhatott a szemüvegétől:

Szabadon , szemüveg nélkül! Imádom !!!!????????????????Jelentem a szemem rendben!Nagyon nagyon köszönöm!

Posted by Görög Zita on Monday, June 1, 2015

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top