Sztárok

Szelfi: Bérczesi Róbertnek nagy találkozásban lesz része

A Hiperkarma énekese nincs könnyű helyzetben, minden pillanatban szembe kell néznie múltjával. Ám a pénteki Szelfiben végre egy vidám találkozásban lesz része, hiszen egy számára fontos ember keresi fel.

Bérczesi Róbert a Szelfi csütörtöki adásában tért vissza vidékről, édesanyjától, saját budapesti lakásába, de nehezen találja helyét. 20 év hibáit próbálja jóvátenni, de előbb fel kell építenie önmagát. Magányában meglátogatja volt barátnője a Szelfi pénteki epizódjában az RTLII-n.

“Edinával valamikor 2012–2013 tájékán találkoztam, éppen a dizájnerdrogos mélypontomon. Nagyon sokáig lógtunk együtt úgy, hogy nem volt köztünk semmi, csupán barátok voltunk. Egy-másfél évnyi barátkozás után aztán összejöttünk”meséli a Szelfiben az énekes, aki azzal is tisztában van, miért váltak el útjaik a lánnyal. “A keménydrog-függőségem volt az, ami megakadályozta, hogy komoly kapcsolatom legyen” – néz szembe múltjával Bérczesi Róbert, aki alig várja, hogy végre találkozhasson egykori barátnőjével.

A videóra kattintva megnézheted, hogyan búcsúzott el édesanyjától Bérczesi Róbert:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top