Sztárok

Íme a legfrissebb fotó a szerelmes Debreczeni Zitáról és Gianniról

Debreczeni Zita és Gianni már nem titkolják kapcsolatukat, és bár nem teregetik ki magánéletük részleteit, a legújabb fotójukat elnézve nagyon jól megvannak. Nézd meg te is, mit csinálnak együtt!

Debreczeni Zita egy nem szokványos romantikus fényképet osztott meg rajongóival. A modell–fotós szerelmével, Giannival pózolt, ami pedig még jobb, hogy grimaszoltak is a kamerának. A fotó hangulata pedig némileg a gimis szerelmeket idézi. Gianni és Zita márciusban egy díjátadóra mentek együtt, így jelentették be, hogy egy párt alkotnak. “Azért mentünk együtt a díjátadóra, hogy véget vessünk a találgatásoknak. Tényleg együtt vagyunk, azóta, hogy először felreppentek a pletykák” – nyilatkozta nekünk akkor Debreczeni Zita, aki láthatóan azóta is nagyon jól megvan Giannival:

A pár nemrég Olaszországban járt együtt, ahol Zita fotói alapján arra következtetünk, a tengerparti lazítás mellett Gianni néhány konyhai trükkre is megtanította szerelmét:

Mester és tanítványa… ???? @gianniannoni ????????????????????

A photo posted by Zita Debreczeni Photography (@zitadebreczeni) on

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top