Sztárok

Bomba formában van a kismama Mádai Vivien – fotó

Mádai Vivien kisfiával látogatott el a Balatoni nyár című műsorba. A műsorvezető nemcsak azt mutatta meg, mekkorát nőtt a kilenc hónapos Zénó, de azt is, milyen szuper formában van.

Mádai Viven pár hónappal ezelőtt olyat tett, amilyet magyar sztár még soha. Retusálás nélkül, fehérneműben mutatta meg, milyen a teste fél évvel kisfia világra jötte után. Már azok a fotók is gyönyörűek voltak az MTVA műsorvezetőjéről, aki most a stúdióban mutatta meg hosszú lábait. Mádai Vivien korábbi blogposztjában őszintén írt arról, hogy valóban vannak olyan dolgok a testén, amikkel nincs kibékülve, ám mostani fotóját elnézve bomba formában van a kismama.

Sziasztok! Ma délután elindult a Balatoni nyár című műsor! Egy kis beszélgetésre mi is beugrottunk! ☺️❤️✌️

Posted by Mádai Vivien on Monday, June 15, 2015

Azonban Mádai Viviennek nemcsak szuper lába van, hanem humorérzéke is. Így a kismama azt is megosztotta rajongóival, milyen az, mikor egyszerre próbál a mikrofonba beszélni, és közben gyermekét is a karjában tartja. Nem egyszerű feladat ez:

Sziasztok ma a Balatoni nyárban beszélgettünk, többekközt a LaMome- ról ❤️ Így elhoztam Nektek a legjobb képet????????????…Na azért jó, ha a poronty megy veled mindenhova…✌️????????????????

Posted by La Mome on Monday, June 15, 2015

Galériánkban pedig azokat a képeket láthatod, melyeken a fiatal édesanya megmutatta, milyen a teste szülés után:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top