Sztárok

Hódi Pamela videójánál nem fogsz ma cukibbat látni

Hódi Pamela ismét megosztott egy felvételt kislányáról Natiról, aki még nincs kétéves, de már ismerkedik a többi gyerekkel és a fiúkkal. A fiatal anyuka erről készített egy videót, mi pedig elolvadtunk.

Biztos mindannyian láttatok már olyan képet, amelyen egy kisfiú megpuszil egy kislányt, és az is biztos, hogy mikor ilyet láttok, ti is elsuttogjátok magatokban: mennyire cuki!”. Hódi Pamela most egy ehhez hasonló videót készített kislányáról. Nati egy ismerős kisfiúval találkozott, aki a videón megpuszilja, ez pedig mára abszolút kiakasztotta a cukiságmérőnket.

Édespofák☺️❤️

Posted by Hódi Pamela – hivatalos oldal on Sunday, June 21, 2015

Hódi Pamela és kislánya már belevetették magukat a nyárba. Pár hete a medence mellől jelentkeztek, Pamela pedig elárulta nekünk, hogy az elkövetkező hónapokban szeretne minél több időt tölteni Natival. “Nagyon vártam már a nyarat, napimádó vagyok. Natival mindenképpen sok külsős programot szervezünk, és szeretnénk elmenni nyaralni is. Nagyon aktív gyerek, pici kora óta hozzá van szokva, hogy mindenhová jön velünk, és igényli is a változatosságot, így szinte sosem vagyunk a négy fal között”mesélte nekünk Hódi Pamela, aki a napokban azt is megmutatta, micsoda bomba formában van:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top