Sztárok

Szulák Andrea párja a konkurenciához igazol

Bár Szulák Andrea párja, Gábor eddig kerülte a nyilvánosságot, most mégis szerepet vállat az RTL Klub egyik népszerű műsorában.

Szulák Andrea párja, Gábor, taxisként dolgozik. Már korábban is kapott volna lehetőséget, de nem érzett kedvet a szerepléshez. Most azonban mégis igent mondott az RTL Klub ajánlatára, annak ellenére is, hogy Szulák Andrea a konkurens TV2-nél dolgozik. Gábor az Éjjel-nappal Budapest című műsorban tűnik majd fel. “Hogy mi lesz a szerepem az Éjjel-nappal Budapestben, azt nem árulhatom el… Már korábban is megkerestek, hogy volna-e kedvem szerepelni a sorozatban, de mindig lemondtam a lehetőségről. Legutóbb azonban beadtam a derekamat, és elmentem az egyik castingra, ahol kiválasztottak. Nagyon jól éreztem magam a forgatáson. A rendező roppant elégedett volt a munkámmal. Egy­előre persze nincsenek színészi ambícióim, de majd elválik, hogy érdemes-e komolyabban is foglalkoznom vele” – nyilatkozta a Blikknek Gábor, aki szerint a dolog nem okoz majd feszültséget közte és Szulák Andrea között.

Szulák Andrea párja a konkurenciához igazol

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top