Sztárok

Szuperül néz ki Béres Alexandra fürdőruhában a szülés után

Nyolc hónappal második gyermeke világrajövetele után fürdőruhában állt kamera elé Béres Alexandra. A kismama elképesztő formában van, nézd meg te is!

Béres Alexandra ideje nagy részét mostanában gyerekeivel, főleg a nyolc hónapos kislányával, Flórával tölti. Így nem is meglepő, hogy a napokban egy fotózásra is magával vitte tündéri lányát. Béres Alexandrát egy fürdőruhás címlapfotózásra kérték fel, ráadásul egy olyan magazinhoz, aminek hamarosan ő lesz a főszerkesztője. Béres Alexandra elmondása szerint a sporttal és egészséges táplálkozással foglalkozó lapban anyai tapasztalatait is szeretné megosztani az olvasókkal, és hasznos tippekkel szeretné ellátni őket. “Feltölt, ha valami mással is foglalkozom, és sokkal nyugodtabban megyek hozzá haza” – mondta az Aktívnak Béres Alexandra arról, miért örül, hogy kisgyermeke mellett belevághat ebbe az új projektbe.

Új, izgalmas kihívás!A Diéta&Fitnesz Magazin nem csak az augusztusi címlapra, hanem a főszerkesztői pozícióra is felké…

Posted by Béres Alexandra – Súlykontroll on Monday, June 22, 2015

Béres Alexandra bomba formában van, kicsit több mint fél évvel a szülés után. Ám elmondta, a kemény edzések és a diétázás ideje még nem jött el, jelenleg azt tartja szem előtt, hogy úgy étkezzen, hogy kislányát szoptathassa. A videóra kattintva megnézheted a szuper csinos Béres Alexandrát, cuki kislányával:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top