Sztárok

Így néz ki a retusálatlan Britney Spears

Nemegyszer került már kínos helyzetbe Britney Spears, aki egészen másképpen fest a magazinok címlapján, mint a valóságban. A mostani képei végre úgy mutatják meg az énekesnőt, amilyen.

Nemrég hazautazott a családjához Britney Spears, aki több képet is közzétett a saját közösségi oldalán. Az édesapjával készült közös képen ugyan kicsit furcsán néz ki az énekesnő arca, de nem is ez volt a legjobb képe a hétvégén.

Így néz ki a retusálatlan Britney Spears bikiniben

Sokkal inkább az tűnt fel a rajongóknak, hogy Britney Spears milyen bomba formában van a bikinis fotón, amelyen Charlie Ebersollal pózolt. A szakítás előtti utolsó közös képen Britney sokkal jobban fest, mint némely magazin címlapján, pedig ezt a fotót nem retusálták.

Az énekesnőnek sikerült megszabadulnia a narancsbőrtől, és jól látszanak kidolgozott izmai, amelyeket szívesen mutogat az utóbbi időben. Az ízlése azonban még fejlődhetne.

So nice to be home! Nothing like Louisiana boys

A photo posted by Britney Spears (@britneyspears) on

Azon kívül, hogy Britney Spears mindig is megszállottja volt a sortoknak, most dicséretére váljon, hogy remekül mutat ebben a ruhában. Mondjuk a topok terén lenne még hova fejlődnie.

Így néz ki a retusálatlan Britney Spears bikiniben

Vagy legalább a melltartók terén érdemes lenne átgondolnia Britney Spearsnek, hogy mit vesz fel. Felesleges, hogy a rossz öltözetére figyeljen bárki, ha már egyszer ennyire irigylésre méltóan néz az utóbbi időben a kétgyerekes anyuka.

Így néz ki a retusálatlan Britney Spears bikiniben

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top