Sztárok

Kim Dzsong Unhoz hasonlítja magát Gönczi Gábor

Tényleg nem mi fedeztük fel a hasonlóságot az észak-koreai diktátor és a magyar műsorvezető köztt. Gönczi Gábor maga hívta fel rá a figyelmet, sőt két fotóval bizonyítja is.

Mikor már azt hittük, hogy lecsengett a magyar sztároknál a nosztalgikus fotók posztolása, akkor jön Gönczi Gábor, és egy olyan fényképpel jelentkezik, ami kategóriája egyik kiemelkedő darabja. Bár olyan fotóról esik szó, amin Gönczi Gábor abban az életszakaszában jár, mikor már ismertük, mégis nagyon jól tette, hogy felfrissítette az emlékezetünket.

A kép a 2000-es évek elején, az RTL Klub stúdiójában készült, és itt át is adjuk a szót Gönczi Gábornak, hogy elmondja, mit látunk pontosan: “Egyik kollégám véletlenül megtalálta életem első műsorvezetését… Ez 2002-ben volt, akkor már öt éve az RTL KLUB-nál dolgoztam riporterként.. Vagyis IDÉN 18 ÉVE, hogy elindult a Fókusz, és vele együtt életem új korszaka. Az akkori stylistom azóta már Kim Dzsong Unt öltözteti – hívja fel a figyelmet a szembetűnő hasonlóságra közte és az észak-koreai diktátor között.

Egy régi kép Gáborról az archivumból, amikor még Kim Dzsong Unnal közös stylistjuk volt. Fókusz anno 2002 🙂

Posted by Fókusz on 2015. június 24.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top