Sztárok

Leesik az állad attól, milyen bomba formában van Horváth Éva – fotó

Bár kint borús az idő, Horváth Éva friss fotójától teljesen nyári hangulatba kerültünk. A modell egy sejtelmes, strandolós ruhában mutatta meg bombaalakját.

Félreértés ne essék, tudjuk, hogy Horváth Éva bomba formában van, ám legfrissebb fotóján így is megakadt a szemünk. A kép vélhetően egy fotózáson készült, ahol Horváth Éváék egy napsütötte vízpart hangulatát idézték meg. A modell pedig még szinte a megszokottnál is jobban mutat rajta.

Persze Horváth Éva sokat is dolgozik azért, hogy ilyen alakja legyen. Az egykori szépségkirálynő rengeteget sportol az edzőteremben és a futópályán is. Ám a finom falatokat sem nem veti meg. Horváth Éva gyakran posztol fotókat arról, hogy mit eszik, ezeket a képeket pedig imádjuk, a modell ugyanis a sok zöldség mellett a szalonnát és kolbászt sem hagyja ki a diétájából. Ilyen például egy reggeli nála:

Jó reggelt ????

Posted by Horváth Éva Official on Tuesday, April 28, 2015

Ha pedig még több fotót szeretnél látni arról, milyen szuper formában van Horváth Éva, galériánkban találsz néhány bikinis képet róla:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top