Sztárok

Nézd meg, mekkorát nőtt Liptai Claudia kislánya!

Liptai Claudia csak ritkán mutatja meg gyermekét, Pankát a közönségnek. A hétvégén azonban olyan jó anya-lánya programot csináltak, hogy azzal rajongóinak is elbüszkélkedett. Nekünk meg leesett az állunk, milyen nagy már a műsorvezető lánya.

Liptai Claudia pár hónappal ezelőtt nagy bejelentést tett a Kasza! showban, mikor elárulta, újra iskolába fog járni. A színésznő-műsorvezető azóta elkezdett cukrásznak tanulni, a hétvégén pedig kislányát, Pankát is bevonta egy kis főzőcskézésbe. Liptai Claudia és Panka brióst sütött, a közös programról a színésznő egy fotót is megosztott, így megmutatta, mekkorát nőtt kislánya, aki hamarosan kilencéves lesz.

Pankával együtt készítettünk otthon brióst. Finom lett de ami a legfontosabb csodás közös program!

Posted by Liptai Claudia hivatalos rajongói oldal on Sunday, June 28, 2015

Liptai Claudia korábban az NLCafénak elárulta, számára a kikapcsolódást az jeleni, ha idejét lányával töltheti. “Számomra az a kikapcsolódás, ha a gyerekemmel vagyok. Együtt tanulok vele esténként, elviszem edzésre. Igazi »sportanyuka« lettem, ha csak tehetem, ott ülök a lelátón. Nagyon büszke vagyok rá, hogy felkértek rá, és én tervezhetem az egész Vasas Aerobik Szakosztály dresszét, amiben részt vesznek majd a bajnokságon” – mesélt nekünk kislányáról a büszke édesanya.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top