Sztárok

Elképesztően sokat nőttek Ördög Nóra gyermekei

Szuper, friss fotókon mutatta meg gyermekeit Nánási Pál. Mi pedig nemcsak elolvadtunk tőlük, de teljesen elképedve nézzük, mennyit nőtt Mici és Vencel. Nem is beszélve Ördög Nóra hajáról.

Nánási Pál ismét portrékat készített gyermekeiről, Ördög Nóráról és kutyájukról, Pityuról. A fotós elmondása szerint már ideje volt, hogy ismét megörökítse családját, hiszen Mici és Vencel elképesztően sokat változtak az elmúlt időben. “Kellett már egy frissített verzió a családi portrénkból, pár hónap alatt is annyit nőttek a gyerekek! És persze Nóri haja:-) Én meg… Hagyjuk is”írja Ördög Nóra férje a blogján, ahova a képeket is kirakta. A fotókért pedig kattints ide.

Elképesztően sokat nőttek Ördög Nóra gyermekei

Ördög Nóra nemrég az NLCafénak elárulta, nagy tervei vannak gyermekeivel a nyáron. “Össze fogom költöztetni őket egy szobába. Eddig külön aludtak, mert mikor Vencel megszületett, akkor már Mici abba korba lépett, hogy jól aludt, így nem akartam egy újszülöttel egy szobába tenni. Azóta pedig külön altatjuk őket, de Mici már inkább át szokott jönni ilyenkor Vencihez. Azt gondolom, már elég idősek ahhoz, hogy egy szobában legyenek, közösen meséljünk nekik, és szerintem ez igazi testvérélmény. Sokáig én is együtt laktam az öcsémmel, és emlékszem, imádtuk” – mesélte nekünk a csinos műsorvezető, milyen meglepetése van gyermekei számára.

Egy korábbi felvételt Ördög Nóráról és gyermekeiről a videóra kattintva megnézhetsz:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top