Sztárok

10 inspiráló idézet ma 54 éve született Diana hercegné emlékére

Ma lenne 54 éves Diana hercegné, aki bár már nincs közöttünk, máig példakép. A születésnapján Diana emlékének adózunk ezekkel az idézetekkel, amelyek most is sokakat inspirálnak.

1. “A család a legfontosabb dolog a világon” – mondta a gyerekeiért mindenre hajlandó Diana hercegné sokszor.

2. “Szeretem, hogy a lelkem szabadon szárnyal. Néhányaknak ez nem tetszik, de én már csak ilyen vagyok. Nem egy szabálykönyv szerint élem az életemet… A szívem vezet, nem az eszem.” – Ezért sokszor megszólták, de Diana ebben találta meg a boldogság kulcsát.

3. “Mindenkinek ki kell mutatnia a másik iránt, hogy mennyire törődik vele, és ebbe a folyamatba az is beletartozik, hogy magunkkal is törődünk.”

10 inspiráló idézet ma 54 éve született Diana hercegné emlékére

4. “Az élet tele van üres fecsegéssel és szappanbuborékokkal, amelyek szétpukkannak. Két dolog azonban biztosan szikla lehet: a kedvesség és a jóság, amit mások iránt tanúsítunk a bajban, és a bátorság, amellyel a saját gondjainkat kezeljük.”

5. “Tégy kedves gesztusokat anélkül, hogy viszonzást várnál, abban a biztos tudatban, hogy egy nap talán valaki hasonlóan kedves lesz hozzád.” – Diana hercegné kedvessége példaértékű sokaknak.

10 inspiráló idézet ma 54 éve született Diana hercegné emlékére

6. “Úgy gondolom, hogy a legnagyobb kórság, amitől a világban a legtöbben szenvednek manapság, hogy az emberek nem érzik szeretve magukat. Tudom, hogy csak egy percre adhatok szeretet, vagy éppen egy félórára, egy napra, egy hónapra, de tudok adni. Nagyon boldog vagyok, hogy erre képes vagyok, mert ezt akarom tenni.”

7. “Azt szeretném, ha a fiaim megértenék az emberek érzéseit, a bizonytalanságaikat, aggodalmaikat és a vágyaikat meg az álmaikat. Csak így élhetnek teljes életet.” – Diana büszke lenne a két fiára, mert Harry és Vilmos is odafigyel az emberekre.

10 inspiráló idézet ma 54 éve született Diana hercegné emlékére

8. “Nem kell drága ajándék, nem akarom, hogy bárki megvegyen. Mindenem megvan, amit akarok. Csak egy olyan embert szeretnék, aki ott van nekem, aki mellett biztonságban érzem magam, aki megóv.”

 9. “Megérintem az embereket. Mindenkinek szüksége van erre szerintem. Amikor megérintem egy barátom arcát, megsimogatom, akkor ezzel kapcsolatot teremtek kettőnk között. Érzi a szeretetemet.” – Diana nem félt semmitől, bátran megsimogatta a betegeket, azokat is megölelte, akiktől mások féltek, akiket más nem akart megérinteni.

10 inspiráló idézet ma 54 éve született Diana hercegné emlékére

10. “Azt mondják, jobb szegényen, de boldogan, mint gazdagon és boldogtalanul. De mi lenne, ha kompromisszumos megoldásként lenne némi pénzünk és egy kicsit rosszkedvűek lennénk? Az élet egy nagy utazás, használjuk ki.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top