Sztárok

Vajna Tímeának keresztbe tett az amerikai milliárdos

Donald Trump bajba sodorta saját szépségversenyeit a Miss USA-t és a Miss Universe világdöntőjét. Ez a helyzet Vajna Tímeát, a Miss Universe Hungary hazai tulajdonosát is érinti – írja a Bors.

Donald Trump botrányos választási beszéde miatt sodorta bajba szépségversenyeit. A milliárdos szavai miatt kihátráltak a show házigazdái és a műsor szponzorai, így jelen állás szerint nincs tévécsatorna, amely közvetítse a Miss USA-t és a Miss Universe világdöntőjét. Ez kihat a magyar Miss Universe Hungary versenyére is, sokak szerint nem fog jót tenni, ha nem közvetíti televízió az eseményt és nem izgulhatunk a magyar jelöltért – írja a Bors. “Évente közel tízezer fiatal lány vesz részt világszerte a Miss Universe világverseny válogatóin. Továbbra is nyitva a kapu mindenki előtt. A következő két hétben is folytatják a munkát, és július 12-én megkoronázzák Amerika legszebb lányát. Mi is előretekintünk, haladunk teljes gőzzel, ahogy azt terveztük” – mondta Vajna Tímea a Miss Universe Hungary tulajdonosa.

Vajna Tímeáról készült képgalériánkat, itt megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top