Sztárok

Megcáfolták a pletykákat: Jennifer Lawrence és Chris Martin együtt ünnepelt

Együtt ünnepelte a függetlenség napját Jennifer Lawrence és Chris Martin, pedig egy hete még arról lehetett hallani, hogy a színésznő szakított a zenésszel.

Kicsit olyan az egész, mint valami fantomkapcsolat, mert bár még nem láttam hivatalos közös fotót, soha nem beszéltek még egymásról, de azt mégis mindenki tényként kezeli, hogy Amerika új kedvencének tartott Jennifer Lawrence és Chris Martin bizony együtt vannak. Sőt már a korábbi szakításaik és veszekedéseik is meglepően jól dokumentáltak ahhoz képest, hogy mit tudunk amúgy kettőjükről.

Két eseményen fotózták le a párt, Jennifer Lawrence és Chris Martin ugyan együtt érkezett, de
Jennifer Lawrence és Chris Martin tavaly szeptemberben az iHeartRadio Music fesztiválra állítólag együtt érkezett

Jennifer Lawrence-ről a legutóbbi hírek arról szólnak, hogy együtt ünnepelte az amerikai függetlenség napját Chris Martinnal, ezzel megcáfolták a múlt heti pletykákat, miszerint a színésznő egyik exével találkozgat.

Megcáfolták a pletykákat: Jennifer Lawrence és Chris Martin együtt ünnepelt

A 24 éves Jennifer Lawrence mindentudó barátai múlt héten így nyilatkoztak: “Jen sokat dolgozik és sosem látják egymást.”

Nem ez volt azonban az első alkalom, amikor Chris Martin és Jennifer Lawrence szakításáról lehetett olvasni. Korábban tavaly ugyanezt a történetet mesélték el, akkor a pár a karácsonyi ünnepeket már együtt töltötte. 

Amikor közösen távoztak egy eseményről, az erről készült videó bejárta az összes rajongói oldalt:

Legutóbb május végén látták együtt a 38 éves zenészt Jennifer Lawrence-szel, amikor a U2-koncert utáni buliba együtt mentek.

A múlt heti szakítás híre után nem sokkal már Chris Martint is összehozták Kylie Minogue-gal, noha a két sztárról köztudott, hogy régi jó barátok.

Mindenesetre azért várom azt a pillanatot, amikor Jennifer Lawrence először beszél majd Chris Martinhoz fűződő kapcsolatáról, mert a magánélete részleteit eddig sikeresen titkoló zenészről nem feltételezem, hogy nyilvánosan szerelmet vallana a színésznőnek.

Megcáfolták a pletykákat: Jennifer Lawrence és Chris Martin együtt ünnepelt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top