Sztárok

Jön a második baba: Michael Bublé gólyahírrel verte ki a cukiságmérőt!

Michael Bublé és felesége igazán különleges és bensőséges módot választott arra, hogy rajongóival tudassa: ismét gyermeket vár. Kisfiukról, Noahról posztoltak egy videót, ráadásul belekeverték a történetbe Britney Spearst is!

Ebben a pillanatban nemcsak a hőségtől olvadozunk, hanem Michael Bublé és felesége, Luisana Lopilato közösségi oldalán közzétett videójától! Ahogyan ugyanis bejelentették, hogy Luisana ismét várandós, az teljesen kiütötte a cukiságmérőt. A videón kétéves kisfiuk, Noah látható, miközben a várandós kismama a földön fekszik. A háttérben Bublé megkérdezi a fiát: “Ki van odabenn?” Erre Noah édesanyja pocakjához lép, rámutat, és azt mondja: kisbaba! Valahonnan a távolból pedig megszólal Britney Spears , Ooops I Did it Again (Megint megtettem) című dala.

Noah has some news to tell you …

Posted by Michael Bublé on 2015. július 6.

Hollywoodban, úgy tűnik, trendi különlegesen tálalni a nagy hírt. Ott van még Justin Timberlake és Jessica Biel pocakfotója is, ami szintén nagyon édesre sikerült.

Ashton Kutcher és Mila Kunis pedig a már megérkezett hercegnőt mutatták be igazán mókás formában: több fotóból találgathattak a rajongók, hogy melyik lehet a kis Wyatt Isabelle.

Jön a második baba: Michael Bublé gólyahírrel verte ki a cukiság mérőt!

A magyar hírességek közül Tatár Csilla vihette haza “bomba hír és cuki pocak” díjunkat azzal a fotóval, amit testvére készített róla, mikor úgy döntött, hogy megosztja a nagyvilággal az örömhírt:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top