Sztárok

Ilyen pózban már láttad Aleska Diamondot?

Nézzük, nézzük Aleska Diamond friss fotóját, és nem tudunk mást mondani, csak annyit: WOW! A légtornász most olyan trükköt mutatott be a levegőben, hogy neked is leesik az állad.

Aleska Diamond nem a levegőbe beszélt – ba dum tss! –, amikor nagyjából két éve bejelentette, hogy légtornász lesz. Sáfrány Emese azóta, hogy ezt elhatározta, keményen dolgozik azért, hogy megvalósítsa az álmát, mostanra pedig már úgy tűnik, sikerült is neki. Aleska Diamond már cirkuszban is fellép mutatványaival, sőt az akrobatika iránt érdeklődőknek kurzusokat tart. Aleska pedig kedvenc sportját egy szuper fotóval népszerűsíti. Most éppen a levegőben terpesztett egy hatalmasat, ráadásul fejjel lefelé, így a rajongók még a dekoltázsában is gyönyörködhetnek egy kicsit.

Aleska Diamond azonban nemcsak azért boldog, mert egyre sikeresebb légtornászként, hanem mert a szerelem is rátalált pár hónappal ezelőtt. Bár azt egyelőre nem árulta el, hogy ki az új párja, az biztos, a férfi nagyon jól ismeri a celebnőt. Ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, hogy Aleska Diamond a napokban olyan ajándékot kapott tőle, amire régóta nagyon vágyott:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top