Sztárok

Kasza Tibi videóban üzent: ez lesz a műsorával ősztől

Szerda reggel röppentek fel a hírek arról, hogy a ősszel nem tért vissza a TV2 képernyőjére a Kasza! show. Most a műsorvezető egy videóüzenetben reagált erre.

Igaznak bizonyultak a hírek, a TV2 egy időre valóban parkolópályára küldi a Kasza! show-t. Annyira, hogy ősztől már nem is jelentkezik új részekkel a képernyőn. Kasza Tibi pedig a rajongóinak  videóüzenetben jelentette be, hogy nem tér vissza a show-ban, ám nem csalódott a döntés miatt. Kasza Tibi elmondása szerint már ráfér egy kis pihenő a műsorra.

Kasza elkaszálva, csak nektek őszintén!

Posted by Kasza Tibor on Wednesday, July 8, 2015

A szünet azonban nem jelenti azt, hogy a TV2 elbúcsúzott volna Kasza Tibitől“Dolgozunk az őszi programstruktúra kialakításán, de még nem árulunk el részleteket. Egy biztos: Kasza Tibi hosszú évek óta erősíti a TV2 csapatát, és számolunk vele a jövőben is” – nyilatkozta szerda reggelre a csatorna kommunikációs vezetője, Koltay Tamás. Ezt pedig Kasza Tibi a videóban is megerősítette, állítja, szerepelni fog még más műsorokban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top