Sztárok

Nézd meg, milyen Jennifer Lawrence, amikor Cher bőrébe bújik a bulikon – videó

Elfogult vagyok, ha Jennifer Lawrence-ről van szó, és hosszú ideig sorolhatnám, miért ő az egyik kedvencem az összes ismert ember közül. Most például megmutatom, milyen, amikor őt hívják egy filmet reklámozó beszélgetésre.

Az Éhezők viadala utolsó részét idén mutatják be, és bár még jó néhány hónap van addig, a film szereplői már most a legtöbb beszélgetős show-ban feltűntek. A mindig remek hangulatban lévő Jennifer Lawrence és két filmbeli partnere, Josh Hutcherson és Liam Hemsworth, a Conan-show vendégei voltak, ahol a házigazda felidézte, mekkora sláger lett Lawrence tavalyi filmhez készült betétdala.

“Ha csak ezt csináltam volna, és annyit mondok, hogy Éhezők viadala, akkor is sláger lett volna” – mondta a maga sajátos stílusában Jennifer Lawrence, amivel sikerült megadnia a beszélgetés alaphangulatát, ahogy ezt meg is mutatjuk.

Miközben Jennifer Lawrence azt is elmondta, hogy valójában tart attól, hogy közönség előtt énekeljen. Igaz, a két színész szerint a bulikon már egyáltalán nem is szégyenlős Lawrence.

Olyankor ugyanis egyszerűen Cher bőrébe szeret bújni, és a Belive című slágerét szokta előadni…

 …ehhez pedig csatlakoznak a többiek is, akik minden alkalommal jól szórakoznak Jennifer Lawrence előadásán.

Kíváncsiak lennénk, te mit szólsz:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top