Sztárok

Nyilvánosan káromkodott II. Erzsébet férje – videó

II. Erzsébet férje, a 94 esztendős Fülöp herceg a napokban egy fotózáson mutatta meg emberi arcát és egy olyan káromkodás hagyta el a száját, amire talán senki nem számított a királyi család egyik tagjától. Nekünk pedig ez a mai kedvenc beszólásunk.

Annak ellenére, hogy Fülöp herceg már 68 éve II. Erzsébet férje, még mindig van olyan helyzet, amikor elveszti a türelmét, előbújik belőle az ember és akár nyilvánosan káromkodik. A királynő férje a napokban egy brit veteránok számára tartott rendelvényen vett részt, ahol sor került közös fotózásra is, Fülöp hercegnek pedig nem tetszett, hogy a fotós mennyit pepecsel, mielőtt elkészítené a képet, ezért káromkodva rászólt:

Csak csináld meg végre azt a k…a képet!

– rivallt rá a fényképészre II. Erzsébet férje, aki egyébként híres arról, hogy nem tud lakatot tenni a szájára.

Fülöp herceg 1966-ban azzal a kijelentésével okozott nagy felháborodást, hogy azt mondta, a brit nők nem tudnak főzni. Pár évvel később, amikor feleségével Kenyába utaztak, a tiszteletükre bemutattak egy törzsi táncot, ami után Fülöp herceg az egyik előadótól megkérdezte: “te ugye nő vagy?” Sőt 2002-ben az ausztrál bennszülöttekre tett egy nem túl politikailag korrekt megjegyzést, mikor azt kérdezte: “Ők még mindig lándzsával dobálóznak?” Így nem is meglepő, hogy Fülöp herceget már évtizedek óta a királyi család legnagyobb szájú tagjaként emlegetik.

Galériánkra kattintva néhány ritka fotót láthatsz II. Erzsébet királynőről és családjáról:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top