Sztárok

Csúnyán megsérült Rubint Réka

Rubint Rékának kórházba kellett mennie, miután edzés közben fájdalmas sérülést szenvedett. Schobert Norbi felesége pedig még fotót is posztolt arról, mi történt vele.

Rubint Réka a Facebook-oldalán értesítette rajongóit arról, hogy edzés közben megsérült. A sportos, háromgyermekes anyuka a felsőtestén dolgozott, amikor a bal válla kifordult, így Rubint Rékát kórházba kellett vinni, ahol a szakemberek helyrerakták az elmozdult csontot. “Eddig még »csak« erdei futás során volt bokaficamom, de ez most jobban fájt! Köszönet a Honvéd kórház profi csapatának, akik alapos vizsgálat után ellátták a sérült területet! Ne aggódjatok, jól vagyok, a kezelés után visszajöttem Zizmiért az Oxygén játszóházába. (…) Váll rögzítve, az élet megy tovább! Természetesen a pénteki és szombati fellépéseimet megtartom, hiszen a jobb karom és a lábaim egészségesek” – számol be sérüléséről Rubint Réka a közösségi oldalon. Sőt néhány képet is posztolt az esetről:

Rubint Réka még a röntgenfelvételt is megmutatta:

Ám egy ilyen kis kellemetlenség nem állhat Rubint Réka vidámságának az útjába:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top