Sztárok

Berki Krisztián vallomásától lehidaltunk

Berki Krisztián maximálisan kihasználja a közösségi média adta lehetőségeket. Fotókat posztol, bölcsességet oszt meg, életvezetési tanácsokat ad, és most még egy önvallomásra is időt szakított.

Berki Krisztián egyik kedvenc elfoglaltsága, hogy magáról és a saját érdemeiről beszélje. Ám ez alkalommal megpróbálkozott azzal, hogy kritikát fogalmazzon meg magával kapcsolatban. Így Berki Krisztián most a közösségi oldalán azt vallotta meg, mi a legrosszabb tulajdonsága. Szerintetek pedig mi lehet az, amit még Berki Krisztián is felró magának? Nem, nem a szerénység hiánya, nem is az, hogy az esetek többségében túltolja a macsót, és a coelhói bölcsességekért sem ostorozza magát, hanem Berki Krisztián szerint az egyetlen negatív személyiségjegye:

Egy rossz tulajdonságom van, nem akarok megfelelni másoknak…a berki

Posted by Krisztian Berki on Tuesday, July 14, 2015

Erre a vallomásra pedig nem számítottunk (a fekete körömlakk pedig csak bónusz a fotón). Mindenesetre, ha Berki egyszer ismét arra adja a fejét, hogy önismereti gyakorlatot tartson, mi nagyon szívesen segítünk neki abban, hogy találjon pár olyan dolgot magában, amit még érdemes lenne csiszolni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top