Sztárok

Cukrászkodik, tanácsot ad – 42 éves lett Liptai Claudia

Liptai Claudia a műsorvezető, színésznő, regényíró, cukrásztanuló éppen ma ünnepli negyvenkettedik születésnapját. Számára pedig az, hogy már belépett a negyedik X-be, azt jelenti, hogy még magasabb fokozatra kapcsolt.

Liptai Claudia mögött ismét egy nagyon mozgalmas év áll, ám a színésznő-műsorvezetőnek esze ágában sincs pihenni. A ma negyvenkét éves sztár ráadásul kirobbanó formában van. Ezt pedig szívesen megmutatja mind a színpadon, mind a képernyőn.

10 arcával köszöntjük a ma 42 éves Liptai Caludiát

Bár az elmúlt hónapokban keveset láttuk Lipati Claudiát a tévében, azért segítünk felidézni, mi mindent csinált tavaly nyár óta. Például zsűritagként szerepelt a Sztárban sztár című műsorban, ahol hétről hétre mindenkit lenyűgözött csodálatos alakjával:

10 arcával köszöntjük a ma 42 éves Liptai Caludiát

Claudia évek óta nagyon jó barátságot ápol kollégájával, Till Attillával, így abban mindig biztosak lehetünk, hogy ha ők találkoznak, ott garantált a jókedv:

10 arcával köszöntjük a ma 42 éves Liptai Caludiát

A színésznő az elmúlt évben többször is megjárta Kasza Tibi stúdióját, ahol ilyen elképesztően hosszú combokat villantott:

10 arcával köszöntjük a ma 42 éves Liptai Caludiát

Ráadásul az egyik alkalommal a stúdióban jelentette be, milyen nagy tervei vannak a jövőre. Liptai Claudia ugyanis a show-ban árulta el, beiratkozott cukrásztanfolyamra. “Szerintem az emberek negyvenéves koruk körül már tisztán látják, mik szerettek volna lenni, vagy mivel tudnák még jobban színesíteni az életüket. Én szeretnék még tanulni, és végre nem az a nyomorult, magát butának érző diák leszek, mint tizenévesen, hanem valami olyasmit csinálok majd, ami tényleg érdekel, és ezt véghezviszem” – magyarázta a tévés, aki nem a levegőbe beszélt, közösségi oldalán azóta is rendszeresen fotókkal jelentkezik a suliból.

A születésnapos Claudia már a képernyőn is megmutatta főzőtudományát. Szerepelt ugyanis a Hal a tortánban, ahol Tillát, Majkát, Hajós Andrást és Bereczki Zoltánt látta vendégül. Utóbbinak nagy meglepetést okozott, mikor a műsorban elárulta, hogy évekkel ezelőtt teljesen odavolt érte.

10 arcával köszöntjük a ma 42 éves Liptai Caludiát

Ám Claudia számára nem a cukrászat idén az egyetlen új projekt. A színésznő, aki korábban már kiadott egy regényt, pár hónappal ezelőtt elkezdett dolgozni második könyvén.

10 arcával köszöntjük a ma 42 éves Liptai Caludiát

Ha pedig ennyi elfoglaltság nem lenne elég egy ember számára, Liptai Claudia azt is elhatározta, hogy nőknek szóló klubot szervez. “Már régóta motoszkált bennem, hogy indítsak egy csak nőknek szóló klubot, mert hiszek a női összetartásban és abban, hogy nagyon sokat tudunk segíteni egymásnak. Ráadásul a Facebook-oldalamon nagyon sok kérdést kapok szépség és gyereknevelés témakörben, nem is tudom mindet megválaszolni” – mesélte pár hónapja az NLCafénak.

10 arcával köszöntjük a ma 42 éves Liptai Caludiát

Nem is meglepő, hogy sok rajongóját érdekli, hogyan tartja formában magát Claudia. A színésznő ugyanis csinosabb, mint valaha. Ezt pedig egy különleges fotósorozat bizonyítja, hiszen Ábel Anitával és Tatár Csillával elvállalták, hogy fehérneműben mutassák meg magukat egy reklámkampányban.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha pedig most felötlik benned, hogy mégis mikor és hogyan van ideje pihenni Liptai Claudiának, íme a válasz tőle: “Számomra az a kikapcsolódás, ha a gyerekemmel vagyok. Együtt tanulok vele esténként, elviszem edzésre. Igazi »sportanyuka« lettem, ha csak tehetem, ott ülök a lelátón. Nagyon büszke vagyok rá, hogy felkértek rá, és én tervezhetem az egész Vasas Aerobik Szakosztály dresszét, amiben részt vesznek majd a bajnokságon” – mesélt nekünk korábban, meghitt családi pillanatairól a ma születésnapos Claudia.

Smink nélküli hétköznap. Persze ez nem a kiskorúra vonatkozik.????????Fotó: TMC Management

Posted by Liptai Claudia hivatalos rajongói oldal on Friday, June 12, 2015

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top