Sztárok

Jakabos Zsuzsanna elképesztően szexi fotót posztolt

Nemcsak fürdőruhában dögös a kazanyi vizes világbajnokságon induló úszónőnk, Jakabos Zsuzsanna.

Jakabos Zsuzsanna, rövid pályás Európa-bajnok magyar úszónőnk – aki a kazanyi vizes világbajnokságon 50 m gyorson, 200 m vegyesen és 400 m vegyesben indul – igencsak meglepte rajongóit! Az uszodai, fürdőruhás képei után a közösségi oldalán most egy profi modellfotót posztolt ki, melyért odavoltak a közösségi oldalának követői. “Gyönyörű vagy”,Káprázatos vagy“, Ilyen egy csillag. Nem egy celeb, hanem egy igazi sportcsillag – kommentálták dögös fotóját.

Jakabos Zsuzsanna – akit 3 éve az olimpiák története legszebb versenyzőjének nevezett az amerikai COED Magazine – keményen edzett a vébére.

Utolsó napra nagyon elfáradtam, de sikerült nyernem 50 gyorson is (25.37) és 400 vegyesen is. (4:42,23) #országos #bajnokság #győri #úszó #sportegyesület

Posted by Zsuzsanna Jakabos (official) on Sunday, July 5, 2015

 

A július elején megrendezett  győri országos bajnokságon pedig magyar bajnok lett 50 méter gyorson, majd 400 méter vegyesen is diadalmaskodott.

 

Mától Országos Bajnokság szombatig. #győr #national #championship

Posted by Zsuzsanna Jakabos (official) on Saturday, June 27, 2015

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top