Sztárok

Szerintünk Kis Grófo miatt lesz menő a kecsketartás

Bár rajongói a mulatós zene fáraójának tartják, a köztudatba még csak néhány éve van jelen Kis Grofó, aki idei slágerével felrobbantotta a nyári fesztiválokat. De mit keres ott egy kecske?

Noha vannak páran, akik inkább kifutnának a világból Kis Grófo Bulibáró című slágere hallatán, az idei nyarat, meg kell hagyni, visszavonhatatlanul megcsinálta magának. Fesztiválok robbannak, sátrak dőlnek, és csajok zokognak a gyönyörtől, mikor meghallják: “Felöltöztem rajosan, de rajosan…” vagy “Mindenkinek, mindenkinek, mindenkinek pamm-pamm, pénteken is szombaton is rázzad! Buli van, van!”

Az első és legfőbb pont, amit mindenképpen meg kell jegyezzünk Kis Grófoval kapcsolatban – bár a szemünk előtt kérdőjelek száza csüng, igyekszünk egy dologra koncentrálni –, az a külseje. A macsó csávók, öltöny, fuxok, luxusverda, menő kecók, na meg a kecske! Ez mind hozzá tartozik az ő #mulatási stílusához, amitől – bár valóban nehezen lehet elhinni – fiatalok ezrei bontanának falat.

A TV2 Aktív című műsorában pedig végre rákérdeztek a videoklip legérthetetlenebb elemére, a kecskére! Kis Grófo a lehető legegyszerűbb választ adta arra, hogy a fux és a mekegő hogy fér meg egy fedél alatt: “Újításképpen Pixa behozta a kecskét” – nevetett Grófo, akinek videoklipjében zenésztársa, Pixa egy szegény, szerencsétlen autó-csomagtartóba gyömöszölt négylábút “húz elő”, és, ahogy azt ők mondják, rajoskodik vele.

Hát így
Hát így

Emlékeztek arra, amikor régi piros Ladával vagy szürke Szamarával szállították faluhelyen az állatokat? Na, nekünk pont ez a kép ugrott be, egy kicsit “megbéemvézve” és a mulatási címszóval megspékelve máris tökéletes a piacon. Mondhatni, annyira borzalmas, hogy már a zseniális kategória határát súrolja. Mindenesetre az biztos, hogy a párosujjú patások és a magyar mezőgazdaság akkora reklámot kaptak Kis Grófotól, alias Kozák Lászlótól, hogy nem csodálkoznánk, ha újra kecskék mekegnének az autók hátsó ülésén.

Mulatási!

Bulibáró, csajok és a kecske. Kell ennél több a nyárra?
Bulibáró, csajok és a kecske. Kell ennél több a nyárra?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top