Sztárok

Hatalmasat terpesztett a bikiniben jógázó Britney Spears

Jótékony hatással van a jóga Britney Spearsre, aki sokkal nyugodtabb, és könnyebben le tudja vezetni a stresszt. Nem utolsósorban hajlékonyabb is lett.

Mindezt most a Hawaii-szigeteki kiruccanáson is bebizonyította Britney Spears. Ameddig a fiai játszottak, ő a törölközőjén gyakorolt a tengerparton.

A különböző mozdulatsorokat hosszú percekig kitartotta, és közben élvezte a napsütést. Britney Spears egyáltalán nem zavartatta magát, hogy fotózzák a gyakorlatok közben.

Látványos spárgájánál viszont kapott bókokat is az arra sétálóktól, amik egy kicsit kizökkentették Britney-t a jógázásból.

http://fuckinglovebrit.tumblr.com/post/125361682233/yoganey-in-hawaii

A nyolcéves Jayden James és a kilencéves Sean Preston viszont nem zavarták az édesanyjukat, mivel pontosan tudják, hogy Britney Spears egy megszállott, ha edzésről van szó. Otthon sem szabad jógázás közben megzavarni.

Namaste ????

Britney Spears (@britneyspears) által közzétett fénykép,

A család amúgy remekül érzi magát a vakáción, amit eredetileg négyesben terveztek, de Britney Spears június végén szakított a vőlegényével.

Hatalmasat terpesztett  a bikiniben jógázó Britney Spears a tengerparton

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top