Sztárok

Ezt csináld Rubint Réka után! Egyszerre cuki és elképesztően szexi – fotó

Nincs annál nagyobb öröm egy anyának, mint mikor azt látja, gyerekei felhőtlenül boldogok és imádják is egymást, ráadásul emellett elképesztően édesek, Rubint Réka pedig képtelen nem dögösen pózolni.

Rubint Rékában azt szeretjük, hogy elképesztő kitartása, akaratereje és példamutatása mellett a gyerekeiről is rendszeresen hírt ad. Ráadásul általában olyan édes és aranyos történeteket oszt meg, amitől konkrétan cseppfolyóssá olvadunk.

Rubint Rékának most is sikerült nálunk ezt az állapotot elérnie azzal, hogy kiposztolta legkisebb kisfia, Zalán “szerelmi vallomását”, amit nővérének, a csodaszép kishölggyé cseperedett Larának mondott.

“Lara! Èn annyira szeretlek Tèged, mint Apa, Anyát! “Mennyire Zizmike?””Ennyire nagyon!”…hàt lètezik ennèl nagyobb öröm…?!❤

Posted by Rubint Réka oldala on Sunday, August 2, 2015

Ráadásul a napokban nem ez volt az első, hogy a négyéves Zalán meghozta a jókedvet. Rubint Rékáék ugyanis nemrégiben a tengerparton nyaraltak, ahol elképesztően cuki fotót készített a család legapróbbjáról, Zalánról. Itt pedig gyorsan megjegyezzük, hogy egyáltalán nem tudjuk figyelmen kívül hagyni feszes hasát és bikiniben igencsak szexi dekoltázsát sem.

❤❤❤”Anya! Ez a legjobb napom… meg a tegnapi ès mindegyik!” Boldogság????????????/ès mielőtt bàrki meghurcolna, nincs melege a hajàtòl????????❤/

Posted by Rubint Réka oldala on Saturday, August 1, 2015

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top