Sztárok

Schobert Norbi: “Direkt mérgezik az embereket”

Durva elméletről ír Schobert Norbi A nagy kalóriahazugság – Így gyilkol a szacharotoxikózis című, nemrég megjelent könyvben.

Schobert Norbi szerint az élelmiszeripar összejátszik a gyógyszeriparral, és direkt betegítik meg az embereket.

“Az a finomítottszénhidrát-dömping, amit az elmúlt nagyjából száz évben az ipari élelmiszer-termelés az emberiségre zúdított, lassan egymilliárd embert betegített meg! Nincs és nem is volt soha az emberiség történetében hasonló mértékben pusztító járvány. (…) Százmilliókat tesznek beteggé, hogy aztán ugyanezeket a százmilliókat méregdrága gyógyszerekkel gyógyítgassák. (…) A rendszer szerintem úgy van kitalálva, hogy a nagy élelmiszer-ipari szénhidrátlobbik és a gyógyszeripar kéz a kézben járnak. Az egyik rászoktat a finomított ipari szénhidrátra, a cukorra, a fehér lisztre, megcukrozza a ketchupot, de még a mustárt is, a joghurtodba, de még a szalámidba is cukrot kever, valósággal függővé tesz. Mindeközben tudja, hogy ebben az ördögi körben, a szinte kábítószerként rád tukmált szénhidrátok zabálásában tönkremész, elhízol, magas vérnyomásod lesz, előbb-utóbb cukorbeteg leszel, de mind­hiába…” – idéz a Blikk Schobert Norbi könyvéből.

Schobert Norbi:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top