Sztárok

Nézd meg, Debreczeni Zita milyen dögös ruhában kísérte el a meccsre Giannit

A sztárpár már lassan egy éve együtt van, szerelmüket ugyan csak néhány hónapja vállalták fel a nyilvánosság előtt, azóta azonban Debreczeni Zita előszeretettel posztol magukról képeket.

Könnyen ráaggathatnánk Debreczeni Zitára és Giannira a legédesebb sztárpár jelzőt. Akárhová mennek – legutóbb például éppen Rómában romantikáztak –, azt dokumentálni szokták, ráadásul mókás és szerelmes fotókat is posztolnak.

Debreczeni Zita és párja most éppen Németországba, Münchenbe utaztak, ahol Gianni kedvenc csapata, az AC Milán mérkőzését szurkolták végig. Még arról is gondoskodtak, hogy ha a csapat gyengülne, ők besegítenek: futballhuligánoknak öltöztek, hogy az ellenfeleket megfélemlítsék.

???????????? #forza #Milan #munich #audicup ⚽️ @gianniannoni

Zita Debreczeni Photography (@zitadebreczeni) által közzétett fénykép,

Ráadásul Debreczeni Zita annak ellenére, hogy manapság inkább a kamera másik oldalán áll, néha bedobja a képbe formás és hosszú combjait is.

????????⚽️ #audicup #munich

Zita Debreczeni Photography (@zitadebreczeni) által közzétett fénykép,

Itt pedig kedvenc olaszunk hőn áhított jegye látható, de ami ennél még izgalmasabb információ, hogy már biztosak lehetünk abban is, hogy Gianni vére Rh+.

#MonacodiBaviera

Gianni Annoni (@gianniannoni) által közzétett fénykép,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top