Sztárok

A ma születésnapos Aleska csak a gyerekére gondol

Ma ünnepli születésnapját Aleska Diamond, akit a nagy napon kissé sokként ért saját kora. Azt mondja, életében kitűzött tervei kissé túl közelinek és elérhetetlennek tűnnek.

Ma reggel Aleska Diamond – polgári nevén Sáfrány Emese – először kisebb sokkot kapott, ahogy mondta, mert mellbe vágta a kora.

Aleskának a születésnapjáról, leendő gyermeke jut eszébe

“Csodaszép reggelem volt, hiszen a párom mellett ébredtem fel, de sokkolt is a gondolat, hogy hány éves lettem. A 27 nem tűnik soknak, én mégis úgy érzem, kicsit kicsúsztam az időből. Korábban azt terveztem, hogy harmincévesen már stabil családom lesz, és legalább egy gyerekem” – mesélte az NLCafénak Aleska Diamond, aki már nevetve emlékezett a reggeli pánikra.

Aleskának a születésnapjáról, leendő gyermeke jut eszébe

“Nem vagyok elégedetlen, hiszen remekül alakulnak a dolgaim, csak az ember a születésnapján ráeszmél, hogy eltelt egy újabb év, ami célt pedig korábban kitűzött, kicsit elveszni látszik”magyarázta Aleska, akiről nemrégiben kiderült, hogy egyik legnagyobb álmát válthatja valóra azzal, hogy egy musical-drámában másodfőszerepet kapott. Ráadásul, nemsokára a TV2 Ezek megőrültek! című műsorban is szerepelni fog.

Aleska a héten úgy tervezi, családjával ünnepel, de jövő héten igazán extrém ünneplést szeretne tartani. “Mindig is azt gondoltam, hogy inkább élményeket, mint ajándékot jobb gyűjteni. Éppen ezért a barátaimmal és a párommal jövő hétvégén elmegyünk egy extrém kalandparkba. Ezen a héten a családé és a páromé a főszerep, akivel egy kisebb kirándulást terveztünk” – mesélte lelkesen Aleska Diamond.

Új kollégái pedig így kedveskedtek neki:

Megható, hogy az uj kollégáim, a színházi próbán gondoltak rám. 😉

Sáfrány Emese aka Aleska???? (@aleska_safrany_emese) által közzétett fénykép,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top