Sztárok

Jennifer Aniston nászúton, de így is Angelina Jolie a téma

Kicsit már unalmas, hogy amikor Jennifer Aniston szóba kerül, akkor valahogy Angelina Jolie is belekeveredik a történetbe. Vagy fordítva. Na most éppen Jennifer Aniston nászútja kapcsán cikkeznek Angelina Jolie és Brad Pitt mézesheteiről. Mondom, miért.

Miután múlt héten, a legnagyobb titokban férjhez ment Jennifer Aniston, és rögtön utána nászútra indultak a férjével, érthető, ha vagyonokat ígérnek a róluk készült fotókért.

Jennifer Aniston nászúton, de így is Angelina Jolie a téma

Bár az esküvőről egyre több apró részlet kiszivárgott, egyelőre csak a jelenvoltak tudják, hogy nézett ki Jennifer Aniston és Justin Theroux az oltár előtt

Goals ????????????❤ #jenniferaniston #jenaniston #justintheroux #justifer #faniston #fanistons #aniston

Jennifer Aniston Theroux (@jenniferaaniston) által közzétett fénykép,

Az újdonsült házasok nászútjának részleteiről is csak annyit lehet tudni, hogy Jennifer Anistont Bora Bora szigetén fotózták le, de naponta jelennek meg újabb apró hírek.

Honeymoon ???????? #jenniferaniston #jenaniston #justintheroux #justifer #faniston #fanistons #aniston

Jennifer Aniston Theroux (@jenniferaaniston) által közzétett fénykép,

Aztán ezzel párhuzamosan egyszer csak Angelina Jolie nászútja került terítékre. Igen, az, amelyik nagyjából egy éve volt, és első hallásra semmi, de semmi ok arra, hogy most  emlegessük. De mégsem véletlenül került szóba. Hanem mert hamarosan belenézhetünk abba, hogyan telt Angelina Jolie nászútja.

http://filmgifz.tumblr.com/post/126049886881/by-the-sea-x

A Vanity Fair Angelina Jolie és Brad Pitt közös filmje kapcsán kérdezte a házaspárt arról, milyen volt együtt dolgozni. “A By The Sea rendezőjeként magamból és Bradből is ki kellett hoznom az agressziót. Sok jelenetben egymásnak feszül, veszekszik a filmben látható pár. Büszkék vagyunk magunkra, hogy elég bátrak voltunk ehhez a projekthez, de nemigen ismételnénk meg” – mesélt Angelina Jolie, akinek a forgatás egyben a nászútja is volt.

http://angelinajclie.tumblr.com/post/126443573368/by-the-sea-2015-do-you-hate-me

Sok közösségi oldalon felbukkantak olyan megjegyzések, miszerint: remélik, hogy Jennifer Aniston nászútja jobban sikerül, mint Angelina Jolie-é. Vagy éppen összehasonlítják a két titkos esküvőt, és ahogy anno Brad Pitt esküvőjén Jennifer Aniston véleményére voltak kíváncsiak, most Aniston esküvőjéről kérdezgetik Brad Pittet.

Jennifer Aniston nászúton, de így is Angelina Jolie a téma

Már több mint tíz éve felvállalta Brad Pitt és Angelina Jolie a kapcsolatukat, Jennifer Aniston évek óta boldog Justin Theroux oldalán. Talán el kellene engedni a témát, hogy folyton összehasonlítsuk őket.

Jennifer Aniston nászúton, de így is Angelina Jolie a téma

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top