Sztárok

Különleges estéről posztolt képet Szabó Zsófi

Szabó Zsófi már-már teljes egészében a Hajdú család része. Miután Sarka Katáék hazajöttek a nyaralásból, azonnal összefutottak egymással.

Az RTL Klub műsorvezetője, Szabó Zsófi mostanában tényleg elégedett lehet az életével. Rátalált a nagy Ő, akivel állítólag már össze is költözött, és barátainál családtagnak számít.

Sarka Katáék éppen hétfőn landoltak Ferihegyen, miután egy hetet töltöttek Mallorcán, Szabó Zsófi pedig az elsők között üdvözölte itthon a Hajdú családot a nyaralás után. 

Katáék még alig pakoltak ki a bőröndből, máris találkoztak Szabó Zsófival, aki azonnal magához ölelhette keresztfiát, Dávidkát és a kis Noncsikát.

A gyerekek pedig egyből játszani invitálták őt. “Meglátogattam az én csodás keresztfiam, Dávidot és Noncsikát! Boldog vagyok, hogy láthatom őket felnőni, és részese lehetek az életüknek. Csak egy hétköznap este volt, és mégis különleges” – írta közösségi oldalán Szabó Zsófi, aki később legjobb barátnőjével, Sarka Katával töltött egy csajos estét.

Meglátogattam az én csodás keresztfiam, Dávidot és Noncsikát! Boldog vagyok, hogy láthatom őket felnőni és részese lehetek az életüknek. Csak egy hétköznap este volt, és mégis különleges ❤️ Jó éjszakát

Posted by Szabó Zsófi oldala on Monday, August 17, 2015

 A játék után pedig jött a csajos este.

Egy kis csajos beszélgetés…????#szeretemestek #baratsag #5ev Szabó Zsófi oldala

Posted by Sarka Kata on Monday, August 17, 2015

Különleges estéről posztolt Szabó Zsófi

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top