Sztárok

150 milliós házban laknak Szinetár Dóráék

Az 1623 négyzetméteres telekre háromlakásos épületet húztak fel, Szinetár Dóra nagyfia is saját lakrészt kapott. A környék a kerület zöldövezeti elit részén, családi házas környezetben fekszik.

Ahogy a Bors korábban megírta, a színészpár Szinetár Dóra szüleivel költözött össze. A Google Earth internetes térkép szerint három évvel ezelőtt lakóház még nem volt a telken, Dóráék egy vadonatúj épületet álmodhattak oda a saját igényeik szerint. 

“Olyan házat tudtunk venni, amelynek geotermikus fűtése van, tehát nem használunk földgázt, hanem földhővel fűtünk majd. Hasznosítjuk a napenergiát is, illetve csinálunk biokertet” – nyilatkozta korábban a Borsnak a színésznő.

A Bors megszerezte a terület tulajdoni lapját, amelyből kiderült: az ingatlannak több mint a fele a Szinetár szülőké – Szinetár Miklósé és Hámori Ildikóé –, a maradék rész pedig Szinetár Dóra tulajdona. Így jogilag Makranczi Zalán csak vendég új otthonában.

A Borsnak egy budapesti ingatlaniroda szakértője elmondta: Ezen a zöldövezeti területen egyetlen hasonló eladó ház van, ez 1614 négyzetméteres telken áll, és nyolcszobás. Az értéke 160 millió forint, és ennyiért biztosan el is kel.”

Olvass még többet Szinetár Dóráról!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top