Sztárok

Celine Dion: a karjaimban halna meg a férjem

Emberfeletti erőre van szüksége Celine Dionnak, hogy teljesítse férje utolsó kívánságát.

A világhírű énekesnő, Celine Dion férje, René Angélil hosszú ideje gégerákban szenved. Már közel egy éve nem is tud dolgozni a férfi, felesége pedig az utóbbi időben egyre kevesebb fellépést és nyilvános megjelenést vállal, hogy minden idejét és energiáját szerelmének szentelhesse. “Imádok énekelni, és szeretem a közönségem, de mindenki megértheti, hogy van egy fontossági sorrend. Nekem most az a legfőbb feladatom, hogy a férjem mellett legyek, és biztosítsam őt arról, hogy a gyerekek is és én is rendben vagyunk és leszünk…”mondta Celine Dion a USA Todaynek adott interjújában.

“René mindent megtesz, rettenetesen küzd minden percért, hogy tovább köztünk maradhasson. Csodálom őt, és én is mindent megteszek érte, hogy neki könnyebb legyen”magyarázta az énekesnő, aki férje legvégső akaratát is teljesíteni fogja.

Celine Dion: A karjaimban halna meg a férjem

“Egy beszélgetés során a férjem azt mondta, ha elérkezik az idő, csak egyetlen kívánsága lesz, hogy a karjaim közt haljon meg. És én ott leszek mellette a legvégsőkig”szögezte le Celine Dion.

“Ilyen helyzetben az ember két dolgot tehet. Az egyik, hogy belenézek a súlyos beteg férjem szemébe, és azt mondom, nem megy, nem tudok segíteni, túlságosan fájdalmas ez nekem. A másik pedig, hogy belenézek a súlyos beteg férjem szemébe, mosolygok, és azt mondom, ne aggódj, minden rendben lesz, itt vagyok melletted. Én azt mondom, ha valaki elesik, és segítségre van szüksége, nincs idő sírni, segíteni kell. Miután megtettél mindent a másikért, utána sírhatsz, addig nem.”

Celine Dion: A karjaimban halna meg a férjem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top