Sztárok

Akkora hírünk van: Palvin Barbara megverte Berki Krisztiánt

Palvin Barbara annyira verte péppé a hazai macsót, Berki Krisztiánt, mint korábban Aleska Diamond.

A hatalmas verseny, amiben Berki Krisztián alul maradt Palvin Barbarával szemben, az az Instagramon összegyűjtött követők száma. Ezt a csatát egyébként talán csak Berki Krisztián vette egyszer nagyon komolyan, amikor ő vitte a prímet 2013-ban. Akkor a Google keresőbe Berki Krisztián nevét írták be a legtöbben, de 2014-ben Aleska Diamond letaszította őt a trónról, amit a nagy mellényű macsó zokon is vett. Most elkészült az első Magyar Instagram Körkép is, ami megint nem azzal az eredménnyel szolgált, amit Berki Krisztán esetleg várhatott.

Akkora hírünk van, el sem hiszed! Palvin Barbara megverte Berki Krisztiánt

Mert úgy tűnik, hogy a közösségi oldalakon való versengésben is péppé verte Berki Krisztiánt egy nő. Azt persze meg kell hagyni, hogy Palvin Barbarától kikapni nem túl nagy vereség, hiszen a szupermodell külföldön is ismert, ráadásul az egyik legszexibb nő a világon. Mindettől függetlenül Berki Krisztián elnyerte, a hazai férfi hírességek közül az Insagram legkövetettebb oldala címet körülbelül 72 ezer rajongójával.

Pedig meg kell hagyni, Berki Krisztián mindent megtesz, még cápaként is agyzsibbaszt:

 Persze Palvin Barbi elképesztően szexi idomait nehéz lekörözni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top