Sztárok

Ezek megőrültek!: Aleska Diamond balesetet szenvedett

Aleska Diamond megsérült az Ezek megőrültek! forgatásán.

Aleska Diamond hatalmas lelkesedéssel vetette bele magát a Roller Rally elnevezésű feladatba, ahol egy lejtős pallón kellett a kétkerekűvel legurulniuk a játékosoknak, mindenki két kört ment. Aleska a második körben eltaktikázta magát, és a rolleren átesve lendületből arcra vágódott. Hatalmas volt az ijedség, mert másodpercekig nem mozdult, és a hangját sem lehetett hallani. Csapattársai, Zámbó Árpy és Varga Viktor hirtelen azt sem tudták, mit csináljanak, és Tilla is aggódva sürgölődött.

“Életemben soha nem rollereztem, úgyhogy tartottam a feladattól. Hatalmasat estem, és nem mertem megmozdulni, mert nem tudtam, hogy nincs-e nagyobb baj. A csípőcsontomat ütöttem be, eléggé vérzett, úgyhogy innentől egy vastag ragtapasszal játszottam végig a hetet. A heg halványan megmaradt, így örök emlék lesz számomra az Ezek megőrültek!”mondta Aleska Diamond a Blikknek.

Aleska Diamondról készült képgalériánkat itt megnézheted:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top