Sztárok

Meghalt Ungár Anikó 104 éves anyukája

Ungár Anikó édesanyja a napokban hunyta le örökre a szemét. Mint azt Lilike néni korábban elmondta, imádta az életét. 104 évesen halt meg.

Az ország egyik legidősebb asszonya ment el a napokban, Ungár Anikó édesanyja, a 104 éves Lilike néni – tudta meg a Blikk.

Az idős asszonyt unokája, Baronits Gábor rajongásig szerette. Napi kapcsolatban voltak, ha tehette meglátogatta Lilike nénit, elfoglaltságai miatt azonban erre nem mindig volt lehetősége. Ungár Anikó pedig rettenetesen büszke volt édesanyjára, amiért a lehető legjobb szellemi állapotban tudhatta őt. Mint azt korábban a bűvésznő elmondta, mindig minden pillanatban számíthatott édesanyjára és tanácsaira is.

Meghalt Ungár Anikó 104 éves anyukája

Lilike néni egy korábbi interjúban mesélt szeretteiről, Ungár Anikóról és unokájáról, Baronits Gáborról. “Két szerelem volt az életemben: az egyik a férjem, a másik az unokám. Napi kapcsolatban vagyunk telefonon, de megértem, hogy nem tud mindennap meglátogatni. Nem szólok bele az életébe, mint ahogy a lányoméba se tettem. Kislányként sem erőltettem, hogy az apja nyomdokaiba lépjen.”

Lilike néni 104 éves volt
Lilike néni 104 éves volt
Meghalt Ungár Anikó 104 éves anyukája

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top