Sztárok

Szorcsik H. Viki: a párom rugdosott, és megütött

Szorcsik H. Viki, a Jóban Rosszban sorozat egykori színésznője súlyos dolgokat állít egykori szerelméről – írja a Blikk.

Szorcsik H. Viki, a Jóban Rosszban egykori színésznője súlyos vádakkal illeti volt párját. A színésznő szerint a férfi terror alatt tartotta, és bántalmazta – írja a Blikk. “Nagyon boldogok voltunk, de utólag belátom, hogy a szerelem elvakított..Volt, hogy mérgében tört-zúzott… Egy szórakozóhelyen a párom meglátott néhány férfival beszélgetni. Ettől kiborult, a Tisza partján rugdosni kezdett, és megütött. Szerencsére egy közös ismerősünk lefogta” – mondta Szorcsik H. Viki, aki féltékeny párja elől barátoknál bujkál. “Barátoknál, ismerősöknél lakom. Félek a volt páromtól és a családjától, hiszen anyósom is megfenyegetett” – mondta a színésznő, akinek vádjait tagadja egykori kedvese. “Akár a hazugságvizsgálatot is vállalom, mert soha nem bántottam a gyerekeim édesanyját. A bíróságtól kifejezetten kérni fogom a poligráfos vizsgálatomat” – mondta Szorcsik H. Viki volt párja.

Szorcsik H. Viki: a párom rugdosott és megütött

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top