Sztárok

VV Aurelio milliókat nyert a totón

A Való Világ hatodik szériájának győztese megint megfogta az Isten lábát! Telitalálatosa lett a totón, ráadásul elég nagy összeget tehet zsebre!

Aurelio, úgy tűnik, nagyon szerencsés csillagzat alatt született. Nem elég, hogy megnyerte a Való Világ hatodik szériájának játékát, ami egy saját lakás, autó és egy évig havi egymillió forint, szerda reggel is arra ébredt, hogy megint milliók hullanak az ölébe: megnyerte a totót!

A helikopterezéséről (is) híres Aurelio és édesapja tizennégy focimeccset tippelt meg helyesen. Bár, mint mondja, nem volt nehéz dolguk, hiszen Európa-bajnoki selejtezők voltak, amiknek eredményét könnyebb megtippelni. Aurelio és apukája természetesen ujjongott a könnyen jött pénz miatt, hiszen totónyereményük összesen: 2 223 205 Ft!

VV Aurelio milliókat nyert a TOTÓN!

“Szerencsére nem arról van szó, hogy kenyérre kell ez az összeg. Bevallom, a VV-s nyereményemből is van még, mert befektettem azt az pénzt, úgyhogy ennek is meglesz a helye. Mondjuk, pár százezret biztosan elköltök majd ruhákra, mert már régóta nem voltam az Armaniban” – mondta a Blikknek.

Aurelio azt is előrebocsátotta a napilapnak, hogy nemsokára indul és körbehelikopterezi Baját, így ha esetleg valaki egy meztelenül rohangáló celebet lát, ne ijedjen meg, Aurelio lesz az, teljesen ártalmatlan, de a gyerekek szemét azért takarják el!

A híres helikopter fal!
A híres helikopter fal!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top