Sztárok

Anyja hasonmásával jár Brooklyn Beckham – fotó

Brooklyn Beckham, a világ egyik leghíresebb sztárpárjának fia hős lovagként udvarol. Most egy Sonia nevű lány csavarta el a fejét, aki egyébként kiköpött Victoria Beckham.

Brooklyn Beckham újra szerelmes, legalábbis ezt csiripelik a madarak, amik éppen a világ egyik legromantikusabb városa, Párizs fölött repkednek. Brooklyn Beckham és 16 éves barátnője, Sonia a francia fővárosban jártak a napokban.

A fiatal lányról egyelőre annyit tudunk, hogy Sonia Ben Ammarnak hívják, és francia színésznő. Brooklyn Beckham és Sonia még májusban találkoztak, amikor mindkettejük családja a Maldív-szigeteken nyaralt. Azóta tartják a kapcsolatot, és egész nyáron hol egyikőjük, hol a másikójuk repülte át az óceánt, hogy találkozhassanak.

Brookly Beckham családi nyaralás alkalmával ismerte meg a lányt
Brooklyn Beckham családi nyaralás alkalmával ismerte meg a lányt

Brooklyn Bechkam eddig még nem szólalt meg a témában, pedig már hónapokkal ezelőtt azt találgatta a világsajtó, hogy vajon együtt vannak-e, vagy sem. Brooklyn Beckham instagram-oldalán azonban nemrég megosztott egy fotót Soniáról, amit a legtöbb amerikai lap azonnal nyílt szerelmi vallomásnak tekintett.

A sokatmondó fotó pedig csupán ennyi volt, bár manapság így szokták közölni a sztárok, ha éppen megérintette valaki a szívüket, való igaz:

Brooklyn Beckam és előző barátnője egyébként már majd egy éve szakítottak. Ennek oka a lapok szerint az volt, hogy Chloe Grace Moretz idősebb volt, és bulizós, kicsapongó életébe nem igazán fért bele Beckhamék legidősebb fia, akit néha édesapja vitt a randikra, mivel neki még nem volt jogosítványa.

Most viszont úgy tűnik, hogy Brooklyn Beckham megtalálta édesanyja hasonmását, akivel ugye már hónapok óta kavar! Sonia egyébként tényleg hasonlít a Victoria Beckhamre.

Anyja hasonmásával jár Brooklyn Beckham - fotó

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top