Sztárok

Ezért nem viszi haza gyermekeit Szorcsik H. Viki

Szorcsik H. Viki kálváriája tovább folytatók. Az egykori TV2-es sztár most a Mokkában mesélt arról, hogyan harcol gyermekeiért.

Mi magunk sem tudjuk kinek van igaza ebben az ügyben. Ami tény, hogy Szrocsik H. Viki néhány hete költözött el abból az önkormányzati házból, ahol egykori kedvesével és gyermekeikkel együtt laktak. A Jóban Rosszban volt szereplője nővéréhez költözött. Viki elmondása szerint a párja korábban háromnapos láthatásra vitte oda kicsiket. Azóta azonban “elszakították a gyermekeitől”.  A férfi szerint szó sincs elszakításról: “A volt élet­tár­sam a gyerekeinket a nővérénél hagyta, majd eltűnt. Jó néhány üzene­tet küldtem neki, hogy jöjjön meglátogatni a kicsiket, de még erre sem hajlandó.”

Szorcsik H Viki most a Mokkában mesélt a családja helyzetéről:

“Jó kérdés, hogy miért nem megyek oda, és hozom el őket. Azért, mert félek tőlük, az egész családtól. A házba, ahol éltünk, odaköltöztette az egész családját. Ott nevelik a gyermekeinket is, és hogyha én odamegyek, ahogy kedden is odamentem értük, a gyermekeim előtt kezdünk el veszekedni. Ordibálás van, kiabálás van, nem vihetem el a gyerekeket. Én ezt nem szeretném, megpróbáljuk jogi úton végig vinni ezt” – mondta a TV2 reggeli műsorában, a Mokkában, csütörtökön.

Ezért nem viszi haza gyermekeit Szorcsik H. Viki

Szorszik H. Viki  szerint minden baj forrása a bosszú. “Négy és fél év után megléptem azt, hogy elváltam tőle, és meg merem tenni, hogy eljövök a gyermekeimmel, ezzel akar most bosszút állni, hogy nem adja vissza a gyerekeket.”

Ezért nem viszi haza gyermekeit Szorcsik H. Viki

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top