Sztárok

Elege van Istenes Bencének

Istenes Bence vezeti az RTL Klub egyik főműsoridős adását. Az elmúlt években egyre profibb lett, a népszerűsége egyre csak nő, és érezhetően megtalálta a saját stílusát. Mégis vannak néhányan, akik még mindig összehasonlítgatják Sebestyén Balázzsal. Szerintünk nem kellene.

“Unalmas már az összehasonlítgatás Balázzsal” – mondta a Borsnak adott interjújában az éppen hosszú haj párti Istenes Bence. A Vigyél el! műsorvezetője azt mondja, a karrierje elején még megértette, hogy ezt mondták, hisz egy stúdióban álltak, hasonló ruhatárral, stílussal, és mindketten pimaszkodtak, ez pedig furcsa volt a nézőknek. De Istenes Bence most nem érzi úgy, hogy erre szükség lenne. “Külföldön természetes az ilyen stílusú műsorvezetés. Sokan sajnos összekeverik a nagyképűséggel, miközben ne­kem óriási az öniróniám. Ha valaki kicsit is ismer, pontosan tudja, hogy nem szeretek senkire sem hasonlítani. Még a ruháimat is úgy válogatom, hogy ha lehet, ne jöjjön velem szembe senki hasonlóban. Ha megtörténik, akkor már nem is szeretem annyira azt a darabot. Egész életemben utáltam második lenni. Az egyediségre, a maximalizmusra törekszem. Veszíteni sem szeretek. Visszatérve Balázsra, nem hasonlítunk, teljesen különbözőek vagyunk. Feszültség egyáltalán nincs köztünk.”

Elege van Istenes Bencének

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top