Sztárok

Újra üzent a The Voice műsort meghódító Király Viktor

Király Viktor a világhírnév felé száguld! Már csak az amerikai sajtósokon keresztül nyilatkozhat, ráadásul már 200 ezren látták a Youtube-on a The Voice promóját, amiben Gwen Stefani elolvad a magyar énekestől.

Ahogy arról az NLCafé szombaton elsőként beszámolt, Király Viktor a tengerentúlon próbál szerencsét egy tehetségkutatóban, a The Voice-ban. Az egyetlen női mester, Gwen Stefani pedig teljesen elolvadt tőle. Nos, tökéletesen megértjük, hogy Király Viktor a hangjával és a sármos külsejével is elbűvölte Gwen Stefanit. Kíváncsian várjuk, hogy mi lesz a folytatás, ugyanis gyanítjuk, hogy ha ilyen lelkesen gratulál Gwen Stefani a Megasztár egykori győztesének, akkor több mint valószínű, hogy Király Viktor nagyon jól szerepelt.

Király Vikor: A változás nehéz, de lehetőséget ad arra, hogy bátor legyél

Az énekes azóta egy “higgy magadban, és bármi megtörténhet” posztot is megosztott saját közösségi oldalán, ami egészen sokat sejtet a továbbjutásával kapcsolatban. Kerestük Király Viktort a műsor részleteivel.

“Az időeltolódás miatt, sajnos csak azután tudok a sajtóssal beszélni, miután ott is munkába állnak, addig bármennyire is szeretnék, nem beszélhetek” – mondta Viktor, akinek minden egyes a The Voice-ban megtett lépésén rajta tartjuk majd a szemünket.

To all my #viktorydreamers ! Anything and everything is possible! All we need to do is actually very simple:-)… Never…

Posted by Király Viktor on Sunday, September 13, 2015

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top