Sztárok

Terhes Mel Gibson 24 éves barátnője, ez lesz a sztár 9. gyereke

Már így is szép nagy családja van Mel Gibsonnak, de a hírek szerint tovább bővül a família. A színész 24 éves párja, Rosalind Ross a hírek szerint a terhesség korai szakaszában van.

Jövő januárban ünnepli a hatvanadik születésnapját Mel Gibson, de egyáltalán nem tűnik úgy, mintha lassítana a tempón. Július óta köztudott, hogy a nála jóval fiatalabb Rosalind Ross az új partnere, a 24 éves, műlovaglóból lett filmes írónő. A pár jelenleg Sydneyben van, ahol Mel Gibson az új filmjét forgatja, a Hacksaw Ridge azonban bármennyire jónak is ígérkezik, a hírekbe Gibson most az újabb gyerek miatt került be.

A New Idea magazinnak a pár egyik ismerőse mesélt: “Rosey egy hónapja hirtelen felhagyott az ivással, pedig korábban azért rendszeresen borozott. Miközben nem ismeri be a terhességet, amikor rákérdezünk, nem tagadja.”

Ráadásul, Mel Gibson barátnőjének az a terve, hogy nem csak egy gyerekkel ajándékozza meg a színészt.

“Rosey mindig is azt mondta, hogy fiatal anyuka akar lenni, és legalább három-négy gyereket szeretne.”

 

Kilencedszer is apa lesz Mel Gibson: 24 éves barátnője nem tagadja a terhességet

Mel Gibsont eddig nem érték el, hogy erősítse meg vagy cáfolja a nagy hírt.

Mel Gibsonnak hét gyereke született a volt feleségétől, Robyntól, és a 2006-os válása után három évvel Oksana Grigorieva szült egy kislányt a színésznek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top