Sztárok

Eltűnt Tatár Csilla pocakja

Tatár Csilla ruhakollekciójával általában meg vagyunk elégedve, most azonban kissé hoppon maradtunk. Hol a pocak!?

Tatár Csilla egy gyerekpopsikrém hazai nagykövete lesz, de bennünket Tatár Csilla ruhája sokkal jobban lázba hozott, hiszen egészen eddig meg voltunk elégedve a választásával, mindig látszott a pocakja, amit megcsodáltunk, és kikiáltottuk a “nap cukijának”.

Ezt a címet ma sajnos nem tudjuk neki odaítélni, mert bár most is elképesztően édesnek tartjuk a kerekedő pocakot, és a műsorvezető így is sugárzóan szép, nem olyan ruhát választott Tatár Csilla, amiben látszik is a pocakja.

Engedjétek meg, hogy bemutassam az új barátomat, Szudit!:) Mától hivatalosan is én vagyok a Sudocrem márkanagykövete!:)…

Posted by Tatár Csilla on 2015. szeptember 15.

Korábban azonban nagy szerencsénkre, Tatár Csilla már sokszor megmutatta, mennyire aranyos kismamaruhákat tud felvenni. Nemrég egy tökéletesen gömbölyödő pocaknak örülhettünk, ráadásul oldalról, azt egyenesen imádtuk!

A védőnök kegyetlenek.:) Minden kismamát ráállítanak a mérlegre!:))) Eddig 12 kiló és állítólag most jön a java!:)) #ilovemybelly #love

Posted by Tatár Csilla on 2015. szeptember 3.

Nemrégiben pedig még modellt is állt egy általa ihletett kollekcióhoz. Ha ez kívánságműsor lenne, hát ilyen aranyos és “babamutogatós” ruhákat szeretnénk kérni Tatár Csillától!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top