Sztárok

Debreczeni Zita ezt a ruhát viselte a templomban

Debreczeni Zita és Gianni Olaszországban vannak épp, ráadásul néhány nappal ezelőtt egy esküvőn romantikáztak, talán megihlette őket is a hangulat.

Debreczeni Zita és Gianni párosát már sokan szívesen látnák oltár előtt. Mindent megosztanak egymással, nagyon cukik, és ami még jobb: mindenhova együtt mennek, és közös fotókat is posztolnak, vagy ha azt épp nem is, de romantikusakat mindenképp!

A héten közösségi oldaluk szerint éppen Szicíliában vannak, ahol Debreczeni Zita nem csupán szexi bikinis képeket készíthet, de a tájra is érdemes egy pillantást vetni, mert csodaszép helyeken járnak. Az egyik legizgalmasabb fotó azonban egy kápolna előtt készült Debreczeni Zitáról, egy csodaszép kék ruhát vett fel, ami némiképp átlátszó volt, de ugyanakkor ízléses is.

???? #taormina #sicilia #sicily #holiday

Zita Debreczeni Photography (@zitadebreczeni) által közzétett fénykép,

 Itt van közelebbről is a kék ruha és Debreczeni Zita elképesztően dögös idomai.

De, hogy a bikinis Debreczeni Zitáról se maradjunk le, olyat is mutatunk, ahol fejest ugrik a tengerbe.

Biztos jó a hajókon pózolni, de szerintem jobb a hajóról fejest ugrani… ????✌????️???? #sicili #taormina #italy #jump #mare #sicily

Zita Debreczeni Photography (@zitadebreczeni) által közzétett fénykép,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top