Sztárok

Az első fotók Charlize Theron lányáról

Egy hónapja derült ki, hogy Charlize Theron másodszorra is örökbe fogadott, ezúttal egy kislánnyal bővült a család. Azonban akadtak olyanok, akik ezt pletykának tartották, mert a színésznőről még nem készült közös kép a lányával.

Akadtak olyanok, akik az örökbefogadást pletykának tartották, mert Charlize Theronról még nem készült közös kép a lányával. Eddig.

August arca ugyan nem látható, mert Charlize Theron nem akarta, hogy az esőben megázzon a lánya, és egy kendővel letakarta. Az afroamerikai kislányt azután fogadta örökbe a színésznő, hogy fél évig dolgozott egy amerikai örökbefogadó irodánál.

http://elizabethswardrobe.tumblr.com/post/129236946781/charlize-theron-in-la

“Azt mesélték, hogy már kiskoromban is adoptálni akartam. Azt mondtam: elvinnél lécci egy árvaházba, hogy mehessek örökbe fogadni egy babát? Mindig tudtam, hogy adoptálok egyszer. Mindig” – mondta Charlize Theron nagy hévvel a brit Hello! magazinnak.

http://hollywoodhillsblog.tumblr.com/post/129267519128/dailymailceleb-charlize-theron-bundles-up-new

Charlize Theron idén májusban is sokszor mesélt arról, hogy nincsenek határozott tervei, de egyáltalán nem zárja ki, hogy bővül a család. Akkoriban Charlize Theron Sean Pennt képzelte el a gyerekei apjának, de a pár kapcsolata meglepetésszerű hirtelenséggel véget ért.

Először ment utcára a kislányával Charlize Theron

Charlize Theron kisfia, Jackson most négyéves, és állítólag nagyon várta már a kistestvérét.

Először ment utcára a kislányával Charlize Theron

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top